Notícies

‘Andròmines’: a la llista dels 10 millors discos per a públic familiar del 2021 de l’Enderrock

10 de gener de 2022
Chevron Down

L’últim regal del 2021. Moltes gràcies, Enderrock!

Quina il·lusió ens va fer acabar el 2021 amb aquest TOP TEN 🙂 dels 10 millors discos per a públic familiar del 2021 de l’Enderrock!

La revista considera que “l’àmbit de la música per a públic familiar no ha fet més que créixer en els darrers anys. Discos conceptuals, històries trepidants i arranjaments cuidats que no tenen res a envejar a altres gèneres musicals confirmen l’auge creixent de la música per a tots els públics al nostre país“.

Una declaració que compartim plenament!

Estem molt contents de formar part d’aquesta llista dels millors discos per a públic familiar i que una desena de periodistes acreditats d’arreu dels Països Catalans hagin considerat que ‘Andròmines‘, el disc del nostre darrer espectacle, n’ha de formar part.

Molt contents, també, de formar-ne part amb companyies amb qui compartim moltes experiències!
Podeu llegir aquí l’article sencer

Un disc que es mira, s’escolta i s’hi juga

Les cançons d’Andròmines són molt més que un disc. Podeu mirar-les, escoltar-les, descobrir paraules i jugar-hi amb cada un dels vídeos. Com ja us vam explicar, “hem optat per publicar les cançons de l’Andròmines en format vídeo, perquè volem fer un pas més i aportar un valor afegit a les cançons. Busquem, sobretot, que els infants s’ho passin bé”, explica la cantant de Samfaina, la Mirna Vilasís. “Volíem incloure les lletres de les cançons en el vídeo i fer-ho de la forma més creativa possible, com un joc -generant sorpresa, somriures i reptes- amb l’objectiu que siguin una eina per a famílies i escoles”. En aquest projecte hem incorporat en Xevi Riera, de Punts Volats, que “s’ha encarregat que convertir en lletres i dibuixos l’imaginari de cada una de les cançons i hem treballat de nou amb el Julián Waisbord a l’edició dels vídeos”, explica.


Encara no les heu vistes? Vinga!

Comparteix l'article