Notícies

‘Andròmines’: a la llista dels 10 millors discos per a públic familiar del 2021 de l’Enderrock

Chevron Down

L’últim regal del 2021. Moltes gràcies, Enderrock!

Quina il·lusió ens va fer acabar el 2021 amb aquest TOP TEN 🙂 dels 10 millors discos per a públic familiar del 2021 de l’Enderrock!

La revista considera que “l’àmbit de la música per a públic familiar no ha fet més que créixer en els darrers anys. Discos conceptuals, històries trepidants i arranjaments cuidats que no tenen res a envejar a altres gèneres musicals confirmen l’auge creixent de la música per a tots els públics al nostre país“.

Una declaració que compartim plenament!

Estem molt contents de formar part d’aquesta llista dels millors discos per a públic familiar i que una desena de periodistes acreditats d’arreu dels Països Catalans hagin considerat que ‘Andròmines‘, el disc del nostre darrer espectacle, n’ha de formar part.

Molt contents, també, de formar-ne part amb companyies amb qui compartim moltes experiències!
Podeu llegir aquí l’article sencer

Un disc que es mira, s’escolta i s’hi juga

Les cançons d’Andròmines són molt més que un disc. Podeu mirar-les, escoltar-les, descobrir paraules i jugar-hi amb cada un dels vídeos. Com ja us vam explicar, “hem optat per publicar les cançons de l’Andròmines en format vídeo, perquè volem fer un pas més i aportar un valor afegit a les cançons. Busquem, sobretot, que els infants s’ho passin bé”, explica la cantant de Samfaina, la Mirna Vilasís. “Volíem incloure les lletres de les cançons en el vídeo i fer-ho de la forma més creativa possible, com un joc -generant sorpresa, somriures i reptes- amb l’objectiu que siguin una eina per a famílies i escoles”. En aquest projecte hem incorporat en Xevi Riera, de Punts Volats, que “s’ha encarregat que convertir en lletres i dibuixos l’imaginari de cada una de les cançons i hem treballat de nou amb el Julián Waisbord a l’edició dels vídeos”, explica.


Encara no les heu vistes? Vinga!

Comparteix l'article