Notícies

Contentíssims amb Els tres porquets es caguen de por

Chevron Down

Perquè estem tan contents del darrer espectacle de Samfaina de Colors? Perquè omplim els teatres a vessar. Perquè el públic ens omple de floretes. Perquè nosaltres ens ho passem pipa i el públic també. No te’l perdis!

Properes funcions a La Mostra d’Igualada

Diumenge 10 d’abril de 2016 a les 11:45 i a les 13:15 al Teatre Mercantil

(Queden poques entrades… afanya’t!!)

Vídeo, fotos i més informació al nostre web: Els tres porquets es caguen de por

Més informació i entrades al web de La Mostra aquí

No cal ser nen per ser fan de Samfaina de Colors (Xavi Múrcia i Mirna Vilasís), fent coses tan boniques com aquests Els tres porquets es caguen de por. Elena Callen (Mans-Catalunya Ràdio)

És tot un plaer assistir a un espectacle tan ben fet i que pugui interessar a públics molt diversos… ple de sorpreses i picades d’ullet… arriba als nens i de forma lúdica i informal enténen que les pors es poden superar. Les cançons són un dels grans atractius de Els tres porquets es caguen de por. Tot un encert, altre cop, de Samfaina de Colors. Federico Francesc (B!ritmos)

Acompanyats per unes cançons que són les que donen el ritme i la força al muntatge, Els tres porquets es caguen de por és un espectacle amb un eficient espai escenogràfic i uns tendres titelles. És molt bona la idea de buscar la identificació del nen en les pors subjectives i, posteriorment, esvair-les com qui bufa els núvols i saber afrontar en equip, la por objectiva del llop. Jordi Bordes (Recomana)​​

Comparteix l'article