Espectacle

El grill Esteve i l’orquestra del bosc

Espectacle musical. Un conte farcit de cançons. El grill Esteve decideix muntar una orquestra amb els habitants del bosc… si la guineu els deixa, faran un gran concert.

Chevron Down
Estrena: 13/01/2003
140.000 espectadors i 350 funcions
Durada: 50'
Edat recomanada: a partir de 2 anys
Premi «Rialles» d’Ômnium Cultural al millor espectacle infantil de l’any 2003.
Premis

Sinopsi

El grill Esteve decideix muntar una orquestra amb els habitants del bosc: tots aquells animals que en vulguin formar part hauran de demostrar la seva habilitat com a músic. Si la cosa funciona, faran un gran concert… Sempre que la Tona, la guineu, no en faci alguna de les seves.

Aquest conte, presentat en grans dibuixos sobre uns telons, es basa en les cançons i en els sons que emeten els animals que habiten el bosc. A més, com ja és habitual en Samfaina de Colors, incidim de forma didàctica en el coneixement de la música, els instruments i la cultura tradicional del país.

L’espectacle pretén donar a conèixer la singularitat d’alguns animals que habiten el bosc, la seva relació amb l’entorn i, per extensió, trametre l’amor per la Natura. Reproduïm el so dels animals amb tot un seguit de reclams de caçador i fem una cançó de presentació de cada animal.