Espectacle

Nens, al pati!

Espectacle musical, poètic i visual. Què fan els nens al pati de l’escola? Juguen a corda, a la xarranca, es gronxen… Al pati de l’escola, a més, els nens expliquen les seves coses i amaguen els seus secrets.

Chevron Down
Estrena: 04/03/2006
170.000 espectadors i 426 funcions
Durada: 50'
Edat recomanada: a partir de 2 anys
Espectacle musical, poètic i visual.
Premis

Sinopsi

Què fan els nens al pati de l’escola? Juguen a corda, a la xarranca, es gronxen… Al pati de l’escola, a més, els nens expliquen les seves coses i amaguen els seus secrets. Els seus acudits i les seves cabòries, embolcallades per una deliciosa tria del cançoner tradicional català, ens ofereixen un espectacle musical, poètic i visual.

A Nens, al pati! pugem a l’escenari el pati de l’escola. Per a l’infant, aquest és un espai ple de connotacions: l’esbarjo, la llibertat, la diversió, però també un primer marc de relació on experimenta la companyonia, la rivalitat, el fet col·lectiu i alhora la pròpia individualitat. El pati de l’escola és un lloc quotidià i fascinant, a voltes fantàstic i a voltes terrible, però sempre és una àgora per als menuts que aprenen a socialitzar-se lluny del bracet de l’adult.

L’espectacle és ple de les referències habituals d’un pati d’escola. Els personatges expliquen les seves coses en to naïf i divertit, amb l’objectiu de convertir el nen/espectador en observador de la pròpia realitat.

En qualsevol cas, com és habitual en Samfaina de Colors, tot plegat pretén ser un marc de fons, proper i familiar, on situar un concert de música tradicional.