Espectacle

Trinco, trinco

Espectacle musical basat en cançons tradicionals que serveixen per entrar de forma natural, amb el llenguatge musical matern, al meravellós món de la música tradicional.

Chevron Down
Estrena: 20/06/1993 a Sabadell
214.470 espectadors i 560 funcions
Durada: 50'
Edat recomanada: a partir de 2 anys
Espectacle de música tradicional.
Premis

Sinopsi

Trinco, trinco es basa en cançons tradicionals, cançons trameses de pares a fills, que han servit i serveixen tant per expressar sentiments, com per jugar, com per iniciar moviments… I que serveixen per entrar de forma natural, amb el llenguatge musical matern, al meravellós món de la música tradicional.

L’espectacle comença amb un conte que presenta els instruments de l’audició. A través de la cançó La coqueta en sucre es presenten el músics i els nens i les nenes. Seguidament els instruments proposen com a endevinalles les cançons més conegudes pels infants: Cargol treu banya, La lluna, Sol solet, El gegant del pi, Ric, ric, ric… És el moment de les dues cançons mimades Al carrer més alt i Peu polidor. La cançó que dóna nom a l’audició Trinco, trinco, serveix com a introducció als jocs dansats Roda, roda moliner i La Morsuliana. Els encarregats d’acomiadar l’audició són en Pepitu i en Pepet, els protagonistes de la cançó Els titelles.