Notícies

Un final de curs amb història…

Chevron Down

Si haguéssim de descriure aquest curs escolar 2020-2021, de ben segur que podríem utilitzar tots els tòpics haguts i per haver i tot i així faríem curt! Però avui us parlem d’un final de curs amb història! Amb molta història!

El curs 2020-21 marcat per tòpics relacionats amb la pandèmia de la Covid19 i les mesures sanitàries. Final de curs a l'escola Sagrada Família

Un curs complicat, de grups bombolla, de precaucions, de menys sortides, mascaretes i distàncies que semblen un impossible quan es tracta de jugar, ballar, fer esports d’equip o cantar plegats. Les companyies que ens dediquem a espectacles familiars us hem pogut acostar mil històries, ja fos als teatres (amb menys aforament i totes les mesures de seguretat establertes) o a l’escola mateix. Samfaina de Colors, per exemple, hem fet una mica més de 80 funcions escolars. I una trentena més que es van haver de cancel·lar per la situació sanitària. Hem fet des de tallers i funcions per a grups classe fins a les funcions als teatres, imaginant-nos els somriures darrera la mascareta. Però, per sort, amb l’expressió dels vostres ulls ho dèieu tot!

Una funció especial per celebrar el final de curs

Aquest any sí, la gran majoria d’escoles han pogut celebrar el final de curs. Samfaina de Colors vam tancar-lo a l’escola Sagrada Família de Sabadell, i sabeu què? Fa 26 anys que actuem en aquesta escola! 26 anys! Només vam “faltar-hi” l’any passat, arran del confinament.

Cada any ens hi retrobem amb molts professors/es i anem veient com creixen els alumnes. Uns nens i nenes que coneixen les cançons que cantarem i ens acompanyen ben sovint. Aquest passat dijous, 17 de juny, vam aprofitar per parlar amb alguns d’aquests professors, d’aquesta relació tan especial que hem creat i també del què significa la música a la seva aula.

El resultat és aquest petit reportatge que també ens serveix per desitjar ‘bones vacances’ a tots els alumnes.
I als mestres, encara us queden uns dies de feina per tancar el curs i preparar el proper. Després, gaudiu molt de les vacances.

Ens veiem el curs que ve!

Final de curs amb 26 anys d'història a l'escola Sagrada Família de Sabadell

 

 

 

Comparteix l'article