Notícies

La necessitat de jugar

Chevron Down

Samfaina de colors reivindica la necessitat de jugar en el seu nou espectacle, Andròmines. Mirna Vilasís i Xavi Múrcia, els seus autors i intèrprets, asseguren que “els aprenentatges més importants de la vida els fem jugant. Jugarem amb la nina i a través d’ella reflexionarem sobre el pas del temps, el canvi i la transformació”.

Vilasís i Múrcia van crear Samfaina de colors el 1988 a Sabadell, amb l’objectiu principal d’oferir bons espectacles per a tots els públics, arrelats a la cultura i al territori. Espectacles musicals, poètics i teatrals. De nova creació, multidisciplinaris, al·legòrics, gestuals i d’objectes.

El confinament va agafar de ple el procés de creació de la companyia, però també va provocar una revolució en l’espectacle: “Necessitàvem un canvi, una transformació. L’aturada ens va permetre pensar molt en l’espectacle i el vam reprendre amb una energia molt diferent. I ens va fer veure com necessitàvem trepitjar escenari”, afirma Vilasís.

Per la directora artística, Anna Ros, el gran canvi és que “han transgredit una línia, han passat de ser un espectacle musical familiar, a ser un espectacle teatral amb música. Han guanyat amb moltes capes dins de la part artística”. I Xavi Múrcia destaca que “el públic es trobarà amb l’essència de Samfaina de colors, però també veurà una posada en escena que està molt més cuidada, amb tots els detalls”.

Mil gràcies per aquest reportatge, La Sala Teatre de Sabadell. Mil gràcies pel suport i per ser còmplices de la creació d’aquestes Andròmines. Mil gràcies, Núria Brugués.

Llegiu el reportatge sencer aquí:

https://lasalateatre.cat/noticies/la-necessitat-de-jugar/

 

Comparteix l'article