Notícies

Més creatius que mai, Samfaina de Colors plantem cara al 2020-21

Chevron Down
La màgia més profunda que té el teatre és aturar el temps. La Covid-19 ens va trencar en mil bocins, ens va fer descobrir la nostra fragilitat i ja ens ha fet perdre 47 bolos. Aquesta aturada ha sigut una trucada bestial a la porta vital i ens ha transformat.
Samfaina de Colors ens sentim ara més creatius que mai i estem dedicant tot el nostre temps i il·lusió a les Andròmines, el nou espectacle que estrenarem el 17 gener de 2021 a LaSala de Sabadell. També tenim ganes de recuperar un dels nostres èxits més grans de públic, Els tres porquets es caguen de por, perquè ara ja no tenim por. L’hem plorada tota. Amb mono d’escenari i unes ganes boges de tornar a volar amb tots vosaltres, us oferim els nostres millors espectacles per fer als teatres, a les escoles, a les aules o a on calgui: Els cistells de la Caputxeta, Cabaret Patufet, De bracet… És el moment de ser més generosos, imaginatius, adaptables i treballadors que mai, perquè sense Cultura (ni emoció) no podem viure.
Cliqueu aquest DOSSIER per conèixer la nostra proposta artística per al públic escolar, completament adaptable a qualsevol escenari i situació. Amb ella us garantim que, passi el que passi, farem la funció. Res no ens tornarà a aturar!
Comparteix l'article