Notícies

Més presents que mai a les fires! 🫱🏻‍🫲🏽

Chevron Down

Reforcem la nostra presència a fires d’arts escèniques amb un doble objectiu: donar a conèixer les nostres propostes a l’estat espanyol i a programadors internacionals, i mantenir les relacions amb els programadors del territori. I ara, per primer cop, també a Mercartes.

A les fires d’arts escèniques hi hem participat històricament tant presentant els nostres projectes, com per mantenir viva la relació amb els programadors del territori. Ara és l’hora d’apostar també per les fires i mercats estatals. 

Activitats professionals com reunions ràpides, esmorzars amb programadors, presentacions, etc. són una eina immillorable per aquests objectius i per eixamplar el nostre radi d’acció.

Amb aquesta intenció, a part de les habituals com Fira Tàrrega, Fira Mediterrània o La Mostra d’Igualada, aquest 2023 apostem per Mercartes, el principal mercat d’arts escèniques de l’estat espanyol. 

Mercartes se celebrarà a Valladolid el proper mes de novembre i hi serem presents amb un stand no només per buscar complicitats amb agents programadors, sinó també amb creadors, productores, institucions, mitjans de comunicació, etc. 

Volem ser en aquest espai de trobada, debat i negoci per conèixer en profunditat les dinàmiques del sector escènic espanyol i visibilitzar el nostre talent creatiu en territoris on encara no hi som presents. 

Comparteix l'article