Notícies

Mirna Vilasís, Premi Didó de l’any 2022!

Chevron Down

Ens fa especial il·lusió explicar-vos i compartir amb tots vosaltres que enguany el Festival Didó de Música i Titelles de Terrassa ha concedit el Premi Didó de l’Any a Mirna Vilasís per la seva “notable implicació en la difusió de la música i les titelles”.

Ahir 14 d’octubre va ser l’Acte inaugural del Festival Didó que va tenir lloc al Centre d’Ensenyament Musical (CEM) al Vapor Gran de Terrassa. Vilasís va interpretar, conjuntament amb el cor infantil, un fragment de l’espectacle Sense lluna que es representarà d’aquí a vuit dies al Teatre Principal de Terrassa, considerat un dels plats forts del festival.

El Festival tindrà lloc els caps de setmana del 15-16 i 22- 23 d’octubre amb una quinzena de propostes.

“Aquest reconeixement m’ha agafat completament per sorpresa i em fa una il·lusió immensa”. “Amb la companyia que fa 34 anys que anem difonent la música, fent feina, i aquest reconeixement és motiu de molta alegria”. “Amb Sense Lluna, el darrer espectacle, hem sortit de la nostra zona de confort i veure que et valoren el que estàs fent, veure que agrada, et carrega moltíssim les piles!”. Mirna Vilasís.

El Festival Didó de Música i Titelles de Terrassa ha participat en el Sense lluna com a coproductor i ens ha permès realitzar una residència artistico-tècnica d’una setmana al Teatre Principal de Terrassa del 17 al 21 d’octubre de 2022.

A aqui pots recuperar l’entrevista que ens van fer Escena Familiar sobre l’homenatge a Mirna Vilasís. (https://www.escenafamiliar.cat/noticies/mirna-vilasis-de-samfaina-de-colors-rep-el-premi-dido-de-lany/)

Comparteix l'article