Notícies

Samfaina de Colors aconsegueix l’ajut de l’ICEC per a una consultoria d’internacionalització d’empreses.

Chevron Down

És innegable que la pandèmia de la Covid-19 va suposar un abans i un després a la vida de les persones, i com a companyia, és evident que no en vam ser aliens. En un moment tan complex en què cal plantejar moltes decisions i cap d’elles fàcil, vam veure molt clara la necessitat de poder obrir-nos camí i explorar la possibilitat de conèixer altres públics i espais escènics d’arreu del món.

A partir d’aquí, vam començar a investigar i a veure quines possibilitats ens oferien les administracions públiques per tal d’aconseguir un objectiu tan important com aquest. Des de la nostra perspectiva, calia buscar un assessorament extern per tal de conèixer altres mercats, així com conèixer com accedir-hi. Gràcies a les línies de subvenció que concedeix l’ICEC (Institut Català de les Empreses Culturals) vam presentar-nos a la convocatòria de Subvencions per a la realització de consultories per a empreses o entitats culturals, i al juny es resol favorablement.

L’alegria és desmesurada i ens obre les portes per començar a treballar de forma incansable per assolir la internacionalització de Samfaina de Colors.

A partir d’aquí el procés ha estat meravellós, ple d’enriquiment professional, i perquè no dir-ho, personal, amb el consultor Toni González. Han estat molts mesos de treball, reunions (presencials i online), compartint idees i fent volar la imaginació d’on volem arribar i com fer-ho. Aquesta consultoria ens ha fet obrir la ment i ser conscients que aquest procés esdevindrà un repte que ens ve molt de gust de començar.

Conèixer de primera mà, a partir d’un professional amb un alt coneixement tant dels circuits i mercats internacionals com també amb una trajectòria de grans èxits d’assessorament amb moltes companyies catalanes, ens ha fet iniciar un camí que ben segur donarà molts fruits i serà la llavor del que esperem serà l’enlairament de Samfaina de Colors en l’àmbit nacional i internacional.

Us l’anirem explicant a mesura que anem assolint els nostres objectius.

Comparteix l'article