Taller

Respira i Canta!

Taller impartit per Mirna Vilasís, cantant, actriu, compositora, multiinstrumentista, pedagoga musical i professora de cant.

Chevron Down
Estrena: 28/11/2023 a Centre cívic Vilartagues.
80 espectadors i 1 passi
Durada: Opcional
Edat recomanada: a partir de 14 anys
Aquest taller l’oferim en diferents formats. Taller de 60 minuts (tastet), taller de 3 hores (matí/tarda), taller de 6 hores (un dia sencer), taller de cap de setmana (dos dies sencers).
De sala.

Sinopsi

L’adrecem a tothom qui vulgui aprendre a parlar o a cantar de manera natural, sense forçar la veu i evitant les afonies. És un taller de tècnica vocal, amb exercicis pràctics de cos i de respiració, per cuidar i entrenar la nostra veu.

Al taller entendrem com funciona la tècnica vocal i què són i quin paper hi juguen les cordes vocals, el diafragma, la llengua, els ressonadors corporals, la respiració…

Durant el taller redescobrirem la nostra pròpia veu i ens adonarem que és molt més senzill cantar i parlar tècnicament correcte. L’únic que hem de fer és canviar l’hàbit que fèiem fins ara. Deixar de fer tantes coses innecessàries com estirar el coll, forçar la veu, tapar la sortida de l’aire amb la llengua, prescindir dels ressonadors naturals que tenim a la cara i al pit… Només cal que relaxem el cos i la ment i que no ens oblidem mai més que per parlar i cantar primer hem d’agafar aire, perquè la veu és aire vibrat. Ens omplirem d’aire i de veu i experimentarem com la veu ens ressona dins del cos. És molt gratificant sentir com la veu vibra de manera fluida i natural. La pròpia veu ens emocionarà. Cantar és el millor que hi ha!

És un taller amb exercicis senzills i pràctics que podrem aplicar al nostre dia a dia per millorar l’emissió i la projecció de la nostra veu. Descobrirem que tenim una veu més neta, més rodona i més bonica, quan apliquem la tècnica vocal.

Adreçat a mestres, conferenciants, actors, cantants… i a tothom qui treballa amb la veu o la vol cuidar i entrenar.

Galeria

Respira i Canta!

1 vídeos
  • Respira i Canta! Taller de tècnica vocal, per cuidar i entrenar la veu (clip)

Fitxa
artística

Tallerista: Mirna Vilasís
Autoria: Mirna Vilasís

Producció: Mirna Vilasís i Mònica Grau
Distribució i Comunicació: Mònica Grau
Producció executiva: Discos a mà i Samfaina de Colors

Fitxa
tècnica

Nombre de persones de la companyia: 1 tallerista
Muntatge: 15-30 min aproximadament.
Desmuntatge: 10 min
Espai ideal: una sala diàfana amb endolls convencionals. Preferiblement amb entrada de llum natural i terra de parquet o similar.
També pot realitzar-se en exteriors amb entorns tranquils.