NotĂ­cies

Tallers i 4 idiomes, les novetats del web đź’Ą

Chevron Down

El nou web de Samfaina de Colors ja està disponible en 4 idiomes: català, castellà, francès i anglès, per arribar al públic d’arreu del món. Dins de www.samfainadecolors.cat hem estrenat una nova pàgina: Tallers, on hi trobareu tota la informació del taller Música, llums i ombres inspirat en l’espectacle Sense lluna i altres continguts pedagògics de qualitat com vídeos didàctics i dossiers pedagògics de la companyia.  

tallers espectacle sense lluna

Amb l’estrena al febrer del Música, llums i ombres el taller inspirat en l’espectacle Sense lluna decidim crear Tallers, una nova pàgina dins del web www.samfainadecolors.cat que aglutina tota l’activitat pedagògica de la companyia. En aquest nou apartat hi trobareu els tallers dels espectacles, els vídeos didàctics de les cançons de l’espectacle Andròmines, que fomenten el joc, la lectura i la complicitat,  els videoclips de les cançons de l’espectacle Càpsules i els dossiers pedagògics dels espectacles Sense lluna, Andròmines i De bracet.

La informaciĂł d’aquest apartat es una eina pedagògica de qualitat per a famĂ­lies, educadors, programadors, artistes, periodistes, especialistes, tècnics d’institucions… que oferim de forma gratuĂŻta i grĂ cies a l’experiència de 35 anys de la companyia i a la formaciĂł en pedagogia musical de Mirna VilasĂ­s.

El web es pot consultar íntegrament en 4 idiomes: català, castellà, anglès i francès, amb l’objectiu d’arribar al públic d’arreu del món.

Comparteix l'article